lördag 20 december 2008

Snowboard och Nolbybacken =D

Underlaget i nolbybacken tyckte inte jag var nå vidare bra, det var för hårt och klumpigt men jag ramlade inte nån gång (a) bara halkade, ganska fult! Aja, min bräda är inte den störstaste om man säger så, tycker det känns onödigt att köpa en ny om man inte åker nå ofta!.

Nu ska jag snart duscha och sedan ska jag på lite julmiddag hos mormor och morfar. Ska bli mysigt, vet inte riktigt vad som händer ikväll men det verkar som att vi ska sitta hemma hos fredrik några och kolla på skräckis. Fast jag vill se en skräckis jag redan sett för annars kommer jag drömma mardrömmar som alltid (a) hiih ! .


aja, puss // Madde




Nolbybacken

Nu har jag varit duktig att kliva upp för engångs skull, kom upp runt 08:50 kanske?! jag, fredrik, josse och max ska till backen och åka lite. Kommer nog inte gå så bra för mig eftersom min bräda är aldeles för liten, och inte bra slipad runt kanterna. Menmen, jag har varnat dom och om det går piss ska jag bara sitta i värme stugan och dricka kaffe eller nått (a)

Sjukt dyrt är det också 110:- eller 140:- beronde på vad som är ungdom! Klockan 16:30 ska jag till mormor och morfar med familjen och käka lite julmiddag eftersom dom åker bort sedan!

Puss // Madde