måndag 23 februari 2009

Fredagens Outfit :


Outfit:

Klänningen (kjolen), min syrras.
Det är egentligen en högkjol, men jag gjorde om den
till en tubklänning.

Brett svart skärp köpt på Gina trico 98:- (tror jag)


Håret:

Började med att göra en kort mittbena, alltså inte en mittbena över hela huvudet. Sedan använde jag volymtången (Björn Axen) på sidorna för att få en snygg och jämn volym. Sedan tuperade jag upp det bakre håret så det vart volym bak. Sedan lockade jag längderna i håret (alltså inte hela håret) för att få ett snyggt och naturligt lockigt hår.

Sedan tog jag sido luggen och lockade den, och satt den lätt på varsin sida. Sen spreyade jag, enkelt och tar ingen lång tid.

Om ni förstog hur jag förklarade, men annars ser ni på ett ungefär :)

Pusspuss

Helgen

Super skön och as kul helg måste jag säga :))

Fredagen var vi hela tjejligan hemma hos Angelica Nenzen och spelade massa roliga kort och hade super skojjsigt, fredrik kom och hämtade med och josse klockan 00:00 något och sedan gick vi och la oss när vi kom hem.


Lördagen hade jag och fredrik mys kväll, vi köpte massa naturgodis och hade en mys kväll i hans ute bubbelpool som det var 39 grader i , mega skönt. Så vi bubblade i mörkret med små lysen i bubblet och pussades och snackade massa. ' bubblade i över 2 timmar och sedan så tog vi en varm dusch, sedan kollade på på film och käkade godiset och sedan sov vi.
Söndagen var också en mysig dag, efter middagen så gick vi ut och gick en sväng sedan åkte vi hem till mig och kollade på Herren på Täppan och lite filmer som gick. Sedan vart det en tidig kväll, eftersom fredrik hade skola.

Idag, ja som sagt var min kära klass lediga idag. Så josse kom hem till mig vid 10:45 , vi gjorde varm choklad och packade massa korv och gotta. Sedan åkte vi på en lååång tur med skotern, vart ett jäkla äventyr. Kan kortfatta det med att säga att vi höll på köra igenom isen på Öjen (körde på fel sida), sedan körde vi vilse 1000 gånger och en massa mera. Men allt ordnade sig tack vare dom snälla skoterplog gubbarna som hjälpte oss att hitta och fixade en led så vi kunde ta oss ifrån öjen säkert.

Sedan grillade vi på ett mysigt ställe, satt och snackade massa skit och hade super mysigt. Sedan kom vi hem vid 17:00 och då har jag bara suttit vid datorn och käkat en kyckling sallad och druckit massa vatten. ' Imorgon blire åter en till dag hemma, ska till skolan och hämta svenska boken bara och plugga till svenska provet vi har på onsdag. Menmen, nu ska jag lata mig mera vid datorn och sånt.

Hoppas ni orkade läsa all text,
Pussisar // madde
på bilden (övre)
Jennie, Josse, Maja, Bea, sofie, erika, lovisa
(nedre) Martina och Jag
Alla tjejer kom inte med på bilden, men detta var en del av oss alla iallafall :)