tisdag 20 januari 2009

pluggaplugga

Åhh vad jag är trött nu, pluggat massa ansiktsbehandling stuff som vi har prov på imorgon som sagt. Det är farligt att plugga för min del, seriöst. Man blir sötsugen hela tiden, det är lättare att plugga om man tuggar på nått undertiden, är det bara så för mig?! var också ute med sippo i snö ovädret, mascaran rann och jag hade luva, panband och reflexväst :D sött va? hihi (a)

Ska på gymmet imorgon och på torsdag, så då blire hård träning :) nästan så man längtar (a) vill lyckas med beatch 09 i år iallafall :) ' kommer bli massa pass i februari, då blir de core, bodypump, step up, spinning you name it :). 3 dagar i veckan ca! super..

Nä, nu tycker jag fredrik ska sova hos mig. Vill inte sova ensam inatt igen :/ dock kommer jag få göra det ändå. it sucks !
pusssisar // madde

sovmorgon eller försovit säg?


Hejsan gosisar :)


ja vad kan man säga, morgonen började inge bra alls. hade lyckats stängt av alarmet och sov alltför länge, hade ju duschat håret igår och då är mitt hår inte på topp, det blir mera platt och jobbigt att få till volym. Så då när man försover sig är de inge vidare. Så det vart bara sminkning och sedan skjutsade pappa mig till bussen. =)


Josse och jag fixade manikyr på varandra idag, jag tog ett latte brunt nagelack, super fin färg, måste införskaffa mig ett sånt ! ' efter skolan gick jag, josse o sofie en stund på stan, införskaffade mig ett nytt 7 ämnes kollegeblock, en rosa stift penna och sitft till :) 98:-


Nä nu ska jag fixa middag till mig, chrisse och petra :). ska göra köttbullar och macaroner. Sedan ska jag plugga till provet vi har imorgon på ansiktsbehandling :)

Puss&kram // Madde