torsdag 12 mars 2009

Byter tillbaka

ääntligen har jag fått hjälp med min förra blogg som jag stängde ner eftersom den var så ful, men nu är den ny och fräsch och till fixad. Så nu stängs denna blogg ner och jag kommer aldrig byta mer blogg nu. Lovar !

Ni hittar mig nu på : Http://mdleine.blogg.se

Pussisar // madde

The Hills !

Jo, jusst nu är jag heelt ensam hemma. Josse har gått till skoterkursen som håller på till klockan 21:30, såhär ensam hemma tycker inte jag om att vara.

Våran middag vart lite misslyckad, skulle göra kyckling filé. Men jag hade köpt färska och frysit in, sedan hade datumet gått ut så vi vågade inte äta den så vi frös in den igen, men tydligen kunde vi ha ätit den eftersom jag hade frysit in den. Men vi gjorde sallad och stekte på hamburgare och käkade lyx middag, haha :)

Sitter och kollar på The hills nu, älskar serien. Fan att man inte kan leva som dom, att alla kunde få ha så mycket pengar och tillgång till så mycket :) fast då skulle det inte vara lika speciellt med iallafall, super kul att kolla på iallafall. Man kan alltid sitta och drömma bort sig ett tag i serien.

Ska snart hoppa in i duschen och städa lite på rummet.
Se yah // madde

Hemma!

Hej sötisar :)
Vart hemma idag, mådde inte så himla bra. Snuvig och lite hes och jobbigt bara. Men var tvungen att kliva upp tidigt idag ändå, hade bokad till hos ungdomsmottangingen för byte av P-piller. Så Fredrik följde med mig in, fick nytt recept och har hämtat ut mina nya, testar Yasmin nu och kolla om mitt humör kan bättras lite.

Har haft så himla mycket humörsvängningar hela året tycker jag, äter mer än vanligt och blablabla, så tyckte det var dags att byta nu. Tog en sväng på Hemköp och handlade lite frukost pålägg för allt har tagit slut -,-. Ska snart ta och skotta av altanen så det blir lite finare tills mamma och pappa kommer hem, sedan måste jag städa rummet också.

Josse kommer hit även, vi ska göra en god middag tillsammans, det blir kyckling Filé med ris. Mumma :D '

nä, nu ska jag sätta på mig varma kläder och täckisar och hela bunten och ut o skotta, det är ju karl göra. fyy -,-
Pussisar //madde