onsdag 24 december 2008

Juldagen !

Ja gott folk, nu var julen redan slut. Iallafall för min del, tänk om man kunde ha jul lite oftare varje år, julstämningarna är alltid så himla underbara. ' Nu är klockan typ oo:05 och jag har krypit ner i sängen, as skönt att kunna ha datorn i sängen (a)

Imorgon ska jag kliva upp tidigt, för då ska jag och pappa till ånge och möta min älskling. Sedan ska Fredrik och jag åka den sista biten till fjällen som kommer vara ca 2 timmar , jag och pappa kommer åka ca 1 timme och 30 minuter, fyy vad drygt -,- åker klockan 09:00 imorgon. läängtar verkligen efter min älskling som jag inte träffat på 3 dagar typ, uscha ! Kommer vara borta i ca 8 dagar så då kommer jag inte blogga eftersom pappas trådlösa internet som man kan ha överallt var nå glapp i så det vart bajs. Så jag tar med mig datorn för jag har iallafall mycket filmer här.


Ja, vi kommer iallafall åka skoter osådära. Vet inte riktigt, förhoppningsvis kommer det tas bilder med nån kamera men inte säker =)


Ha det super bra gullisar, puss //


bjuder på en gammal bild sedan i sommar.

Julklappar =)

Hoppas ni alla har haft en mysig jul änsålänge. Det har iallafall jag med julmat, paket och tv =)
Detta har jag fått änsålänge:
* 1300:- samanlagt i lösa pengar
* 300:- på kicks
* 100:- på h&m
* As fint armband med hängade paljetter och pärlor och hjärtan
* En as snygg Laptop
* Godis
* Bodylotion (jordgubbs doft)
* Min efterlängtade klocka av älsklingen <3333
* Underkläderr
* Handväska (ska byta för jag fick fel)
* Sedan ska jag få Make up borstar från mary kay
* Gymboll med exetube (tränar mage, rygg och armar)
* Almenacka för år 2009
Sedan har jag inte fått från alla i släkten än :)
Nöjd med mina julklappar, synd att det inte vart någon kamera! men ska koppla i Webcamen så det kan laddas upp nån bild iallafall =)
Puss // madde

Julafton :)



God morgon alla gosungar, klockan är nu snart 11:00 och jag var uppe tidigt idag. I min julstrumpa fick jag en snygg almenacka för år 2009 som jag ville ha så jag kan ha koll på alla dagar spec jobb dagarna! .

Jag har nu hunnit fixa mig med håret som jag har gjort en stor boll på huvudet med röda snören som deadem. vart faktiskt bra :). Om jag har tur kommer jag med på nått kort så får ni se. Ja, nu ska jag snart börja fixa ägg halvor som jag älskar med gotta på!. Typ rom och dill och nått gegg, svin gott !. ' Sedan längtar jag till julbordet där det finns 1000 goda saker som man bara älskar, jag är en allätare typ. Fast om konsestensen är äcklig, då kan jag inte äta. men annars äter jag det mesta ;) utom gröt -,-!

God Jul // Madde



Såhära såg jag ut julen 07 :)