tisdag 17 februari 2009

No Make up and Make up :


Ingen makeup, endast jämn solbränna och mycket återfuktande krämer så inte huden torkar ut.

Använder nu förtiden alltid Eye makeup remover, ansiktsvatten och dag eller natt kräm. Super bra tips till er med något torr hud.



* Make up, använder ett lager mineral Foundation, sol puder istället för rouge, dip eyeliner (finns på h&m billigt), och en volym mascara. När jag inte färgat ögonbrynen brukar jag fylla i mycket lätt med en ljusbrun bryn penna för att forma dom lite.

Innan jag tar på mig mineral Foundation brukar jag ha en mjukgörande ansiktskräm på mig (Garnier) ' använder alla deras produkter, kan verkligen rekommendera dom.




Kan rekomendera denna Garnier
att ha på innan makeup, jag
använder den luktar dessutom
super gott :)
































Mysteriet på Greveholm ..

Ja, kanske den bästa julkalenderna som har visats?, fast det finns några flera super bra också. Vad har hänt med julkalendern igentligen :s? hur som helst så kom jag nyss hem från josse (vi såg jusst den filmen) , riktigt bra tycker jag (a) fast den var ju bättre när man var mindre, men ändå. Slutade tidigt idag eftersom idrotten inte blev av (hon var sjuk) så vi myste hos josse istället.

Kom nyss hem och sitter i vardags rummet med Te och Vindruvor, super gott (y)! ' lite små sugen på godis med suget försvinner bra med vindruvor. Ska snart ta fram Ansikts behandlings papperet och Bryn+ färgning papperet. Har nämligen slut prov på detta imorgon, hoppas det går bra :)). ' Så ikväll blire nog yoga om jag känner att jag hinner med det. Annars kommer fredrik och hjälper mig att plugga sedan går jag och lägger mig tidigt! ' Måste få vila ut min trötta och icke orksamma kropp. Tror jag håller på att bli sjuk, kanske ska äta mer honung och dricka ännu mer te? nått tips? .

Jusste, tog en liten sväng på stan idag (igen) inhandlade ett jätte gulligt diadem som jag velat haft på glitter, det är svart med en sör rosett på sidan. Super fint! har tappat bort min enkla svarta diadem så jag skulle igentligen köpa ett sånt, men då köpte jag detta istället och tänkte börja leta rätt på mitt andra :)).

Nu ska jag plugga och dricka upp mitt te.
pusssisar // madde

(tips, H&M har rea på skit söta och fina underkläder, fanns mycket igår när jag kollade, hoppas det finns nå kvar, hittade ett par ljusblåa med en rosa rosett på och ett par svarta, alla trosor för 39:90 kr och Bh för 98 kr,)