torsdag 15 januari 2009

Mys

Har nyss käkat middag, vart korvstroganof. Mammas storganof är iallafall god ;) har mys kläder på mig för jag fryser så grisigt mycket ;o. Vill till varamare ställe nu och ligga på stranden och bara mysa. Menmen, sommaren är här innan vi hinner ana det. Snart har bejb gymmat klart hoppas jag så han kan komma och hämta mig, ska nämligen sova hos han inatt :) alltid mysigt med sällskap, hatar att sova själv ;s sover alltid bäst när jag sover med fredrik.




Om ni vill veta min högsta dröm så är det att flytta till L.A och gå en staylist utbildning där, sedan ska jag bli en känd staylist som kännar massa pengar också ska jag flytta in till en lyxvilla med Fredrik, sedan ska jag skaffa 2 barn, helst en pojke och en flicka också ska jag ha min lilla valp som ska vara en svart tysk spets. Låter inte det bra?. Håller iallafall koll efter utbildningar där och hittat en , men då måste jag gå 3 år på högskola i sverige och det känns trist :p



Såhär ser jag ut nu iallafall,
mjukisklädd is the shit <3

pussisar // madde

Golds Gym

Nu har jag kommit hem från gymmet och precis duschat, riktigt skönt att träna idag :) Vart mycket ben och rumpa och mage, men även lite armar. Hade bara som vanligt en lektion idag så det är skönt :). 70 minuters matte är desvärre inte lika skönt, men det funkar.

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv med en varm kopp té och en macka, hörs ikväll :)

Pussisar // madde