måndag 19 januari 2009

Hår less

Nu har jag nyss pratat med min bejbii i telefonen och kom även hem från josse för ett tag sedan. Gick bra att plugga, kan orden nu :) men vissa är as svåra som "anständighet - Modesty" det kommer jag få träna om och om igen (a).

Satt och tänkte förut på att jag är grymt less på mitt tråkiga hår ;o. Ska snart färga utväxten igen och dra i lite slingor i det mörkblonda som inte gått till sig riktigt än. Men nu funderar jag på att lägga i ljusbruna slingor eller kanske färga det nogatbrunt med lite ljusa slingor i?. vet inte vad jag tycker. Känns så tråkigt med enkelt blont hår, vill göra nått åt elendet -,-. Sedan är jag sugen på lugg igen, men då blire jobbigt om jag får utväxt och även kommer jag att lessna, ni hör ju vilka problem jag har (a)

Här är 2 olika färger jag funderat på:




sedan finns det mera också jag kollat på, men orkar inte ladda upp alla :p
Men gillar båda färgerna :) Beslutångest har jag alltid !
Godnatt // madde

Måndag

Hejsan goungar :)
Idag har vi börjat med vårat nya schema, vilket är att vi ska gå till 17:00 på måndagar, men som tur är så är det bara roliga lektioner. Hade första bild och form lektionen idag, vi ska börja med att designa egna smycken !. Så vi ska kolla upp lite olika designers, min första smycke designer som kom upp i huvvet var eva attling, dock är hon den enda smycke designer jag kommer ihåg namnet på. Så ska vell kolla runt på lite av hennes design.

Åkte hem med Fredrik som var gullig och skjutsade hem mig och josse, käkade varm macka och drack té när jag sedan kom hem. Suttit och kolla på "Rock my world" och "Cheters" ganska bra program. Väntar bara på middagen nu och sedan ska jag nog vara med Josse och plugga lite på glosorna vi har imorgon, hoppas det kommer gå bra (a) Jag brurkar aldrig träna på glosor. Men måste börja göra det nu.
Nä nu ska jag in i duschen och få bort mitt elektriska hår och sedan hoppas jag på att maten är klar :)
Pussisar// madde