onsdag 4 februari 2009

Vi alla har våra genvägar ..

Nu ligger jag och latar mig i sängen med laptopen och tv. Riktigt skönt, lyssnar på lite jill johnsson och väntar på att Fredrik ska ringa till mig. Föresten så var det as skönt att köra core, det tog iallafall, men inte lika jobbigt som jag trodde. I morgon blire Body Balance och sedan får vi se :)) vi ska träna ca 3 - 4 dagar i veckan, börja med vårat nya liv som vi sa i bilen. haha ^^ men förde ska jag inte sluta äta massa gotta på helgen som är det bästa (a) ska bara röra lite mer på mig.

Nä, nu ska jag sätta mig och nätshoppa lite om jag hittar nått fint. Ska kolla på nån bikini tror jag och sånt :) lägger upp bild sedan på vad jag shoppat.

Pussisar // madde <3

Core

Idag vart det ännu en tidig morgon för mig, han äta ägg och fiber macka till frukost :)) as bra ! hinner aldrig äta frukost och då köper jag alltid frukost på skolan, men det kostar för mycket pengar så måste sluta med det (a). ' Det har inte hänt nå särskilt idag faktisk, hade ju Manikyr provet och det gick väll ganska bra, ska inte säga nått. Ni får reda på vad jag fick sedan :))

Börjar kännas som jag kan hålla mer koll på mina pengar nu. typ hela studie bidraget + att jag fått 500:- till för min dataskärm jag sålde =) ' så imorgon efter skolan ska jag in och köpa min kofta jag velat ha =D

Jusst nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på The hills, speciellt utvadla avsnitt med typ dom "creamigaste" avsnitten. Sett alla, men kul att kolla :). Planerar på att byta om till träningskläderna nu snart, ska på Core ikväll klockan 19:25 (man tränar mage och rygg i 30 minuter). Sedan får jag se om det blir nått pass imorgon.
Hörs sedan, pussisar // madde