söndag 18 januari 2009

Söndag


Nu har nyss jag och Fredrik varit på ica och handlat lite carra, ska kolla på en film som går 21:00, vi har inte ätit onyttigt på jag vet inte hur länge ;o. förutom donken igår, men om man syftar på godis och snacks :). Det vart inge gymma idag för min del, kännde verkligen ingen ork också hade jag nyss varit ute med sippo på promenad och gått ganska länge, så då orkade jag inte.


Imorgon blire iallafall en lång dag för mig, börjar 09:55 och slutar 17:00. fast vi har bara roliga lektioner imorgon förutom matte då :) sedan är de bara Hantverksteknik och Bild o form, har nytt schema nu som sagt!. Nä, nu blire tv sedan ska mamma få fot massage,


pussisar // madde
gammal bild från
5 eller 6:an x)

*

Hejsan sötnosar :)

Kom hem för en stund sedan från fredrik, sov hos han inatt. Var och bowlade igår kväll med Fredrik, Max, Aspman, Josse, håden och 2 tjejer till. Riktigt skojj var det, sedan tillbringade vi halva natten på donken och snackade roliga minnen oså. Sedan åkte vi till sjön där man kör på isen, svin halt ;o. Åkte långt ut som fan på isen sedan vände vi och gasade på som faan så vio var uppe i 120 km/h ca, sedan la vi i handbromsen och hela bilen bara snurrade så inåthelvete, det är nog böand det läskigaste jag varit med om :o. Fy vad det snurrade.

Är hemma och passar lill syrran idag, alla är borta. Så nu ska jag ut med sippo en sväng och sedan ska jag på gymmet med Fredrik och Max :)

Pussisar // madde