måndag 9 mars 2009

Stil/Hälsa/Spa


Som ni ser har våran linje bytt namn från Stil/hälsa/design till Stil/hälsa/spa. För er som kanske läser min blogg och ska söka denna linje, så är det samma linje med ett annat namn bara :)


Men hur som helst så kom jag hem för ett tag sedan från jobbet, gick bra idag :) Även fått reda på att dom bara tog in 1 eller om det kanske skulle komma in en till, också är det över 100 sökare, då måste man skryta lite :D haha ^^ . nerå, men det var ju kul att höra. ' Ja, imorgon blire jobba igen och även på onsdag. Tjänat ca: 1000 :- på 3 dagar förra veckan. Inte illa de!


Maja, jag och sofie tog även en sväng på stan efter skolan. Jag fick en ny tröja som jag hade köpt förra veckan. Sömmen hade gått upp så då vart jag lite less, men nu har jag en ny likadan :) , sedan inhandlade jag en ny mascara från H&M. Någonting som jag verkligen var i behov av. Jusste, vi har börjat med Make up på skolan nu, fett skojjsigt :D fick även mitt kort till make up store. Vi är ju sponsrad av dom så då fick vi alla ett make up store kort så varje gång vi handlar får vi 20% rabatt. Super bra (y). Nu ska jag handla massa nytt bra smink där och slänga massa av mitt gamla. Dessutom kan jag komma med lite make up tips på bloggen (som jag älskar) och rekomendera bra produkter. Låter inte det super?


Nä, nu ska jag mysa med Fredrik. Sedan blire nattinatti, upp tidigt imorgon -,-

Pussisar // madde

Skola :)

Hej finisar :)

Nu har jag precis käkat en god frukost och släppt ut hunden ett tag, ska snart börja gå till bussen och städa undan. Kommer inte hinna blogga ikväll så bloggar lite nu. Efter skolan kommer det bli en snabbis på stan och käka middag, sedan ska jag jobba från 18:00 - 21:00 så kommer hem runt 21:45. Blir lite sent, och då ska jag duscha och krypa ner i mys kläder :)

Hoppas ni får en bra dag, pusshejs // madde