tisdag 3 februari 2009

plugg i manikyr :p

Ja, nu har jag hunnit med allt som skulle göras, har till och med hjälpt till att städa hemma och sånt. Josse gick precis hem och det gick ganska bra att förhöra varandra, dock måste jag läsa lite innan jag lägger mig i sängen :)). '

Dom ringde från skoterklubben och sa att jag kom med i kursen som börjar den 10/2 så nästa vecka kommer jag få det jobbigt, kommer vara långa lektioner och helgen blir inte bättre, kommer kliva upp runt 09:00 och på söndag har jag prov klockan 11:00. så det blir en lång med rolig vecka ;). Sedan ska josse med mig ut och åka lite skoter, fysatan vad skojj :D. nu vill jag ha mer snö x)), fast bara därför kommer snön försvinna, så oroa er inte =).


Nä, nu ska sminket bort och sängen väntar (a)
Pussisar // madde


Tisdag - plugg

Ja, idag känner jag att jag håller på att bli sjuk, känner mig allmänt nere och lätt irreterad. Mycket jobbigt eftersom det påverkar alla i min omgivning, måste byta mina p-piller nu alltså, alltid när jag ska börja ta dom igen känner jag såhära, inge vidare! ' Idag har vi kollar på Shrek på engelskan skön film, sedan har vi haft manikyr som jag och josse fixade på varandra :)). Fick även reda på att jag fick MVG på mitt slut prov i massagen, plus att jag då bara pluggade dagen innan ;o. Aja, glad vart jag :)

Sedan har jag bara kommit hem och käka macka, kan knappt vara inomhus. Pappa håller på bygger ett nytt ställ och sånt så det låter överallt :p.

Nu ska jag se till så alla dessa saker bli gjorda:

* Städa/damsuga på rummet
* Duscha - hårinpackning
* Volymtånga håret
* Plugga till slutprovet vi har i manikyr tills imorgon
* Träffa josse för att plugga vidare med provet
* Prata med Fredrik
* Sova (längtar redan)

Pussisar // madde