tisdag 27 januari 2009

God natt :)

Nu har jag hunnit med att duscha, fixa lite med volymtången i håret och platta det så det går snabbare imorgon eftersom jag börjar så himla tidigt! ' har även bäddat rent i sängen så har mycket gulliga påslakan och lakan nu. Med hjärtan på och lakanet är rött :). så gulligt ! hihi..

Ska på vårshow imorgon också som hedbergska har anordnat, lär ju vara bra :). Så vi ska dit klockan 13:30. Sedan ska jag och josse gymma, sen jobbar jag till 22:00 och är hemma sent. ' så lär inte blogga imorgon =) men sov gott sötnosar !

pussisar //madde

090127

Ja, vad ska man börja med? . Fredrik sov hos mig igår natt, och båda började tidigt idag så det vart en mycket tidig uppgång, helt slut och trött ;/ haft slutprov i massage (teoretiskt) idag, tror det gick bra. Men vill inte säga nått eftersom alla gånger man säger det går bra så går det sämst och alla gånger man tror det går sämst går det bra, hmm?! ' hade även manikyr idag, som camilla skulle gå och kolla så vi gjorde rätt inför det praktiska provet vi har i manikyr. ' skit kul att hålla på med alla möjliga behandlingar under skoltid, känns inte som skola äns ;s synd att man har kärnämen också ;p.

Efter skolan gick jag till stan med martina, gick och mötte upp jennie somhar bokat tid till en tatuering, den skitungen :D. Sedan gick vi till donken och tog ett happy meal med nuggets. mumma, sedan drog jag, jennie, martina och sandra upp till jobbet. Sedan hade vi alla utom sandra möte, jag som kanske ska sluta. Och nu får vi reda på att det kommer vara sjukt mycket tävlingar, i februari till mars. Så får alla som fått 350 bok åka på en weekend resa vart vi vill i europa och företaget bjuder på allt. Sjukt less -,- så nu vet jag inte hur jag ska göra.


Nä, nu ska jag in i duschen. Var precis ut med sippo och gjorde en snygg knä vurpa (y)

Pussisar // madde