onsdag 7 januari 2009

Onsdag 7/11

God kväll alla sötnosar :)

Kom hem för ett tag sedan, varit och jobba. Gu vad det var länge sedan jag jobbade känns det som ;o har ju varit borta så mycket :) Synd att jag nog måste sluta snart eftersom det kostar mig för mycket pengar med bussen, och jag tjänar inte tillräckligt för att kunna betala den hela tiden. Ska söka nytt iallafall !

Idag började skolan för nog dom flesta, gick till 17:00 redan första dagen !. Men då har vi bara haft svenska och engelska. Sedan har vi haft hantverks teknik, vi lärde oss en del av ansiktsbehandlingen idag. Vi gjorde även på varandra, riktigt skönt med peeling och allt :) Jag kan även rekomendera er alla att inte tvätta bort sminket med tvål och vatten som jag, måste sluta med nu -,- ' alla vet vell nog att huden blir torr av det, men jag fick även veta idag att det försämrar ansiktets PH-värde och med det så blir ansiktet mera mottaglig mot bakterier och sånna vidriga saker man vill undvika.

Så nu måste jag införskaffa mig en bra Eye makeup remover och en bra nattkräm för att återfukta huden :) ' rekomenderar det också till er som gör som mig (a)

Vart inga bilder från middagen idag som jag lovade för det är nått fel så mina bilder vill inte laddas upp, så jag gör ett nytt försök imorgon :)

Godnatt, pussisar // madde