tisdag 3 mars 2009

Tisdag

Hejsan sötnosar :)

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men har inte haft någon tid ;/ , helgen vart mycket rolig och på lördagen så åkte jag, josse, fredrik, hanna, aspman, hannas kille och max in och bowlade. Rikigt roligt, dock vann vi inte med ändå ! ' sedan mot kvällen så åkte vi hem till Jonas ett tag och satt där och umgicks med han. Vi stannade ända till 05:30 då vi sedan åkte hem, så söndagen var vi lite trötta och tog en feet lat dag!.

Igår så var det första dagen på jobbet, var kul och det gick bra att ringa också. Hoppas man får stanna kvar efter 2 veckor. Jag och fredrik har nyss käkat middag eftersom vi är ensam hemma hos han för att vi åker till fjällen på torsdag. Så nu ska jag snart ta bussen till jobbet igen!

Vill ni veta värsta saken ;o . Hela min familj UTOM jag ska till turkiet på Lördag, fyfaan :( haha^^ . jag har inte tid att följa med eftersom jag precis börjat att jobba och det vart ett sånt snabbt beslut för det var 1 familj som avbokat och då får man för as bra pris :). Så hela nästa vecka blir jag ensam hemma med fredrik tills torsdag, sedan kommer josse bo hos mig tills söndag, skönt va?

Men till sommaren kommer dom att bjuda mig istället på en utomlands resa och då ska fredrik åka med, så vi spanar hela tiden efter en mysig resa som vi ska åka på :)

Nä, nu ska jag åka !
Pussisar // madde