onsdag 11 februari 2009

Vi kan bygga en bro tillsammans !

Hejsan finisar :))

Nu har jag precis pratat klart i telefonen och ska ta bort sminket, men först ska jag berätta lite om min dag (som vanligt) -,- . Trött som en gris imorse, vill inte ens kliva upp ur sängen. Men jag har ju ett Praktiskt manikyr prov som väntar . Så det var bara att palla sig upp. Haft vanliga lektioner, sedan var det Hantverks teknik, och medans ena halvan gjorde manikyr provet på "kund" typ kompisar oså, fick vi andra kolla på Hälsoresan och käka massa poppcorn, detta kallar jag riktig skola (y)!! ' massa mys.

Sedan var det ju våran tur med Manikyren, så min syster fick den av mig. Gick vell bra, vill fortfarande inte säga något. (a). Får se på måndag vad jag fick, kanske jag berättar :)) Men iallafall så efter skolan hann jag hem, käka middag, sitta lite vid datorn och ta en snabb dusch. Sedan var det att palla sig till hembygdsgården på skoter kurs, men som sagt är det kul för man är i en rolig grupp. Så tiden går undan :).

Imorgon blire bara 2 lektioner (matte prov och Film, på svenskan) vi kollar på Troja för vi håller på med Grekisk mytologi. Slappa lektioner som sagt (a). Synd att man inte kan träna till matte provet men thats life..

Puss och godnatt // madde