tisdag 10 februari 2009

Skoter lektion..

Som ni ser i rubriken och som jag skrev i förra inlägget har jag varit på min första skoterlektion idag, super trevligt folk fanns det där också :)) massa snackande om historier och massa lärdom såklart :). Det är vell lite drygt att det håller på 3 timmar och 30 min men tiden går fortare än vad man tror .

Sedan ska oftast träningsvärken gå till en viss del över när man har tränat eller tränar, men min känns bara värre. Nått tips om hur jag kan få bort den lite snabbare!? . kan knappt sätta mig ner och jag verkar som sveriges stelaste person, men hallå, nån måste vell vara det. Så varför inte lilla jag?! hihi ^^ ' Nä, nu ska jag ta bort sminket och sedan lägga mig och sova, sååå trött :))

God natt // madde

Friskis och svettis pass

Ja, självklart har jag världens träningsvärk efter Body Pumpen igår, kan knappt sätta mig ner eller nått -,-.
Vaknade i natt klockan 05:13 av att jag drömde värsta fina drömmen, sedan vart tjejen som satt brevid som skuren i huvudet, fast ingen hade skurit hon, utan det vart som jack i hela huvve som bara sjunk ihop och rann blod, då vaknade jag av panik att från en sån normal drömm bara blir sådära, vart lite läskigt (a).. ' försov mig lite imorse, så jag tog en senare buss. Men hann ändå i tid till lektionen (y) !..

På hantverks tekniken fick jag reda på att som i "slut betyg" ligger jag mellan VG+ och MVG, så får vell se vart jag hamnar när A- kursen är avslutad :)). Hade också Friskis och Svettis pass med idrotten idag, sjukt jobbigt och det tog död på min fina träningsvärk x). Det var 1 timmes intensiv träning alltså ingen paus, först vare Kondition, sedan styrka och sen smidighet. Super mega jobbigt -,- .

Så nu ska jag in i duschen innan jag ska börja vandra mig upp till hembygdsgården på min första kurs dag! kommer aldrig palla.. så trött (a)

Ha det bäst sötnosar // madde