onsdag 21 januari 2009

skotta snö?!

Har nyss övningskört till mormor och morfar för att hämta in deras post, dom är i göteborg som många säger "pensionärer har alltid fullt schema", iallafall min mormor och morfar. Dom spontan reser hela tiden, går på konsärer allt. Verkar as kul att vara pensionär, gud vad man har tid till att göra saker. ' men hur som helst så har det snöat så fruktansvärt, och plogbilen var där igår. Så jag och mamma var tvungen att skotta bort alla vallar som ringat in parkeringen och postlådan, för det finns nackdelar att bli gammal. Man orkar inte skotta som förut, men man tror man orkar mer än man gör.

Men förövrigt gick det bra och det tog inte såå lång tid, körde runt kvissle och E4;an hem. Gick super bra :)). Och uppsats skrivningen är också klar, men det vart mindre text än jag trode ;o? hoppas det går bra ändå. För hon sa att texten var super bra iallafall.


Nu ska jag duscha av mig en snabbis, sedan blir det läggdags och läsa 1 kapitel ur min engelska bok som heter "across the barricades" faktiskt ganska bra bok :), tror jag börjar bli äldre. Tycker längdskidor är roligt och läsa har också börjat komma upp som ett intresse, vad händer?! :D

pussisar // madde


Träning

Peehw, nu har jag nyss kommit hem från skolan och gymmet. Körde på stenhårt idag, mycket ben och mage , självklart stretching vart det också så hoppas man blir lite vigare också. Ska även träna imorgon.

Förövrigt har skolan gått bra idag, hade ju prov/läxförhöret och jag fick MVG i ansiktsbehandlingen :D wiiie, alla rätt (a). Också fick jag ansiktsbehandling och ansiktsmassage av josse, super skönt. Har en svenska uppsats jag ska skriva ikväll som är om Slang och modeord. Ganska intressant ämne om hur mycket slang som används i sammhället och hur det kom till som och allt. Svenska läraren tyckte jag ha skrivit super bra på kluddet jag skrev, så hoppas på ett VG eller MVG igen då (a). går verkligen bra för mig nu, jobbar alltid på bra nu, och ligger inte efter :))


Nä, nu ska jag vila en stund, sedan blire té och uppsats skrivning.

pussisar // madde