torsdag 26 februari 2009

Ny design :)

Jag ska testa att ha bloggen såhär ett tag istället, vilken tycker ni var bäst?.

Om ni är intresserad att följa min blogg istället för att skriva in hemsidan kan du som anonym eller användare följa den genom rutan till vänster som står "följ denna blogg" nått sånt står det. Du behöver bara trycka på Open ID och skriva in din blogg adress eller nån hemsida du har. Sedan kommer det upp en ruta om lite frågor om du ska vara anonym följare eller om du ska visas och sånt. Fast det är bara om ni vill, ganska svårt att förstå Blogspot. Men det kommer med ett tag !

pusspuss

Carpe Diem

, fånga dagen som det betyder. Jag är super sugen på att göra en tatuering i nacken med den texten. Sjukt snyggt, fast det känns ändå kanska orginellt, vad tycker ni?

hur som helst så var jag och josse ute med sippo för en stund sedan, och jag har käkat lite glass eftersom jag inte åt det förut (a). Och min dator är det nå fel på, först går den super trögt, sen blir det normal igen. ' jag är helt rastlös. Vad ska man göra?. haha ^^ jag har pluggat klart allt jag kan plugga, fredrik är hos max så han kan inte göra mig sällskap heller -,- Kanske få bli en film eller nått.

Imorgon börjar jag klockan 09:50 och slutar 11:35 super skönt. Bara 2st 45 minuters lektioner, matte och engelska. ' har ni nått förslag på vad ni vill läsa mer om i min blogg?. Kommer inte på nått, tycker bara att jag hela tiden skriver om mina dagar, lite tråkigt kanske. fast ni läser ju frivilligt, men man vill ändå ha en rolig blogg :) ' för det är bara sånna bloggar jag vill läsa. ! ge förslag nu! ;p

Pussisar // madde

snö oväder ..

Hejsan :)

Idag har jag bara haft en lektion, det var matte i 70 minuter. Efter skolan tog jag och josse en sväng till stan och fixade en sak åt mig :). ' varit hemma ett tag nu och druckit massa vatten och bara latat mig lite vid datorn.

Ska snart sätta mig och käka Brownie glass och plugga matte som jag ligger efter i. Är det nån som vet säkert att matte B är lättare än matte A ?. Ska som sagt läsa Matte B och Engelska B. Skulle vara skönt om någon kunde lägga in en komentar om ni vet vilken som är lättast :).

Föresten verkar det som att höga klackar med platå där fram kommer bli ett sjuuukt snyggt vår/sommar mode. Vad tycker ni om denna sko trend?

Hiss eller Diss ?
Dom finns på Nelly.com