måndag 16 februari 2009

Måndag

Min blogg har inte funkat som den ska så inga inlägg har kunnat upptaderats, ganska surt.

Men idag iallafall så försov jag mig, jag är så trött och slut i hela kroppen. Älsklingen klev upp tidigt och då har jag ingen som kan dra upp min på morgonen -,- så jag stängde av alarmet när jag skulle kliva upp och tänkte "jag sträcker mig i 3 minuter till", men det är farligt att säga så. Klockan 09:10 kom pappa in och sa att josse var här. Så jag klev upp, slängde på mig kläderna och snabb sminkade med och på med mössan.


Tur som det var skulle pappa in till stan så vi fick åka med min gulliga pappa (a). Dagen har gått ganska fort och jag fick reda på mitt resultat i den praktiska delen på Manikyren, jag fick VG+ , mycket nöjd med det eftersom jag inte tyckte det gick nå bra. Ni ser , när man tycker det går sämst går det bra och när man tycker det är bra går det sämst. Så när ni känner "fan det här gick inge bra" kommer ni bli över lyckliga när ni sedan ser resultatet :))


Designade även ett armband idag, gjorde ett skitfint armband, men sedan gick det sönder när jag råkade klippa av snöret för långt in. Deppigt! ' Träningsvärk i ryggen har jag också pgr av skoter åkning det vart igår, lill syrran och kusinen fick åka en sväng, sedan drog josse och jag up på en tur och min skoter är inte såå lätt startad, men det var skojj iallafall :))


Nu ska jag kolla klart på "design Simon o Thomas" sedan går "P.S I love you" på tv1000 klockan 21:00. Ha en mysig kväll.


Pussisar // madde