tisdag 10 mars 2009

dåligt humör !


Ja, så känner jag mig. Trött och slut, vill bara sova 1 timme iallafall, men inte.


Har precis käkat middag med Fredrik, vi gjorde den typiska maträtten (köttbullar och maccaroner). Lyckades inte att bränna dom som jag brukar, men det var snudd på.

ska snart iväg till bussen, sedan ska jag jobba till 21:00. Hoppas jag kan låta trevlig i telefonen ändå.


Idag planerade vi vad vi skulle göra på frisörerna och vad dom skulle göra på oss vecka 13. Vi ska ha som inne APU innan vi går ut på APU vecka 14. En tjej från frisör ska färga min utväxt, samt lägga i en massa ljusa slingor i håret som ska blekas upp eftersom jag fortfarande är lite gul orange i mitt hår -,- Vill också göra ljusbruna slingor i håret med vi kommer inte ha tid till det, så det får jag fixa hos frisören. Sedan ska jag utföra alla våra behandlingar på henne som vi har gjort i A-kursen dvs. (ansiktsbehandling, helkropps massage, manikyr, make up, noppa brynen och färga dom) Kommer ta hela dagen, sedan kommer jag få det till lyxat nästa dag av mitt hår.


Pappa hörde även också av sig från turkiet, dom har haft bra väder hittils (23 grader och sol) fast idag så var det molningt och lite regn. Så alla var och shoppade idag medans pappa satt på hotellet och drack bärs. haha!


Nä, nu ska jag kolla på tv.

Pusshejs // madde